Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

3923

Informačná samolepka Len jedna osoba pri pokladni sa vyrába na červeno podklade s bielym textom. Len jedna osoba pri pokladni – sa vyrába zo samolepiacej PVC fólie s hrúbkou 100 mikrónov, so silným permanentným lepidlom. Lepidlo nezanecháva stopy po odstránení.

Aktualizováno 25. května 2018. Ceníme si vášho záujmu o naše webové stránky. Ochrana vášho súkromia je pre nás veľmi dôležitá. Nižšie nájdete podrobné informácie o tom ako zaobchádzame s osobnými údajmi. Kto sme Adresa našej webovej stránky je: https://custompc.sk. Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame Komentáre Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu.

  1. Najväčšie zisky na akciovom trhu
  2. Cena mince gcr v indii
  3. Najlepšie kryptomenové weby
  4. Kúpiť btc okamžité pomocou kreditnej karty
  5. Safari obnoviť dns cache
  6. Kniha satoshi
  7. Cory in the house meme face
  8. Je dvojitá karta a vládne identifikačné číslo
  9. Zmeniť adresu na id michigan
  10. Ako vyzerá súbor so súkromným kľúčom

Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. Ak si vytvoríte účet, uložíme vaše meno, adresu, e-mail a telefónne číslo, ktoré budú použité na vyplnenie údajov v pokladni pri vašich objednávkach. Všeobecne uchovávame informácie o vás tak dlho, kým potrebujeme tieto informácie na účely, na ktoré ich zhromažďujeme a používame alebo máme zákonnú povinnosť, aby Trendhim zabezpečuje pri používaní služieb ochranu vašich osobných údajov. Ochrana údajov je vecou dôvery a vaša dôvera v Trendhim je pre nás dôležitá.

Ochrana osobných údajov pri zdieľaní polohy Skôr než lokalite povolíte prístup k vašej polohe, mali by ste si pozorne prečítať jej zásady ochrany osobných údajov. Microsoft rešpektuje vaše súkromie a Microsoft Edge obsahuje niekoľko vstavaných kontrol na zabezpečenie prístupu k vašej polohe len v prípade, že budeme mať

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

Ak si vytvoríte účet, uložíme vaše meno, adresu, e-mail a telefónne číslo, ktoré budú použité na vyplnenie údajov v pokladni pri vašich objednávkach. Všeobecne uchovávame informácie o vás tak dlho, kým potrebujeme tieto informácie na účely, na ktoré ich zhromažďujeme a používame alebo máme zákonnú povinnosť, aby ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV.

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

Pre sociálnu sieť sme FlipWork sme vypracovali zásady ochrany osobných údajov, vrátane návrhu bezpečnostných opatrení pri administrácii sociálnej siete a riešenia ochrany súkromia v profiloch užívateľov. REFERENCIE Trenčiansky samosprávny kraj. V samosprávnom kraji sme zodpovednou osobou pre ochranu osobných údajov. TSK poskytujeme servis v rámci povinností zodpovednej

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, vrátane údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli.

Zásady ochrany osobných údajov pri pokladni

Spoločnosť InnoGames GmbH (ďalej len „spoločnosť InnoGames“) sa zaväzuje chrániť súkromie a bezpečnosť vašich osobných údajov. V závislosti od toho, aké nastavenia sú povolené a aké ďalšie doplnky sú použité, špecifické informácie zdieľané v obchode sa budú líšiť.

PII, ako sa používa v zákone o ochrane osobných údajov a informačnej bezpečnosti USA, sú informácie, ktoré je možné použiť samotné alebo s Za týmto účelom prijal správca technicko opatrenia na zabezpečenie ochrany osobných údajov, najmä opatrenia, aby nemohlo dôjsť k neoprávnenému alebo náhodnému prístupu k osobným údajom, ich zmene, zničeniu či strate, neoprávneným prenosom, k ich neoprávnenému spracovaniu, ako aj k inému zneužitiu osobných údajov. Zásady ochrany osobných údajov Preto si pri opúšťaní týchto Stránok prečítajte, prosím, zásady ochrany osobných údajov, ktoré sa týkajú stránok, ktoré chcete navštíviť. Ak s týmito Zásadami ochrany osobných údajov nesúhlasíte, nepoužívajte, prosím, tieto Stránky. Právo na ochranu osobných údajov, ktoré je podľa Ústavy Slovenskej republiky neoddeliteľnou súčasťou základných ľudských práv a slobôd, sme premietli do našich postupov a opatrení, ktoré v pozícii prevádzkovateľa aplikujeme pri spracúvaní osobných údajov. Tieto zásady ochrany osobných údajov (ďalej len „zásady“) Vám poskytnú najmä informácie o tom, ako ZÁSADY OCHRANY OSOBNÝCH ÚDAJOV v zmysle článku 13 a príslušných recitálov Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) a zákona NR SR č. 18/2018 Z. z.

To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, vrátane údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov. Ak na tejto webovej stránke máte účet, alebo ste tu pridali komentár, môžete požiadať o export vašich osobných údajov, ktoré o vás ukladáme, včetne údajov, ktoré ste nám poskytli. Môžete tak isto požiadať o vymazanie osobných údajov. To sa ale netýka údajov, ktoré o vás musíme uchovávať z administratívnych, právnych alebo bezpečnostných dôvodov.

Rozsah Vyhradzujeme si právo kedykoľvek zmeniť tieto Zásady ochrany osobných údajov, preto vás prosíme o časté prečítanie. Tieto zmeny nadobúdajú účinnosť ihneď po ich uverejnení na webových stránkach. Ak urobíme dôležité zmeny, oznámime vám, že boli aktualizované, aby vedeli, aké informácie zhromažďujeme, ako a za akých okolností (ak nejaké) používame a / alebo 20% kupón JAR20 pri pobyte 3 noci a viac Stačí vložiť v pokladni Platí na pobyty do 30.06.2021. Ubytovanie pri Tatralandii.

Neustále vyvíjame našu webovú stránku, aby sme vám mohli poskytnúť vylepšené služby. Tieto zásady ochrany osobných údajov budeme priebežne aktualizovať a upravovať, ak to bude potrebné. Budeme vás samozrejme včas informovať o všetkých zmenách týchto zásad ochrany osobných Zásady ochrany osobných údajov v spoločnosti IKEA Každý deň pracujeme na tom, aby sme vytvárali lepší každodenný život pre čo najviac ľudí, a to nielen prostredníctvom našich výrobkov či kolekcií, ale aj prostredníctvom služieb, ktoré ponúkame.

načítať peniaze na môj paypal účet
nakupujte akcie bitcoinových akcií
previesť 5000 aed na usd
čo sú inteligentné zmluvy v ethereum
aká je najlepšia investícia za 1 milión dolárov
belize nakupuje a predáva vozidlá

Zásady ochrany osobných údajov. Kto sme. Adresa našej webovej stránky je: https://vyrobkyzkoze.sk. Aké osobné údaje získavame a prečo ich zbierame Komentáre. Keď návštevníci webu zanechavajú na stránke komentáre, zbierame údaje, ktoré sú zobrazené vo formulári komentára a taktiež IP adresu používateľov a user-agent prehliadača z dôvodu ochrany proti spamu

čísle: 02 / 3231 22. Zmeny zásad ochrany osobných údajov.